Verwijderen van permanente make-up

Tegenwoordig is permanente make-up verwijderen geen probleem meer. Dankzij de geavanceerde lasertechnieken is het bij Sien Beauty mogelijk om de pmu te verwijderen zonder dat er beschadigingen achter blijven. 

 

Voor het verwijderen van PMU zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen kan vooraf nooit precies worden aangegeven. Wij proberen dit aantal natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk in te schatten.

 

 

Hoe werkt de behandeling ?

Door de energie uit het licht van de laserstraal vallen de pigmentdeeltjes uiteen in kleinere deeltjes. Ze worden als het ware verpulverd, en het lichaam is in staat om ze op te ruimen en af te voeren. Tijdens de behandeling zal er een bril gedragen worden ter bescherming van de ogen. Het is noodzakelijk dat gedurende de laserbehandeling deze wordt gedragen en dat ten alle tijde wordt voorkomen dat in de laserstraal kan worden gekeken.

Na de behandeling


Na de laser behandeling kan men gewoon doorgaan met het dagelijkse leven.  Na de behandeling kan er tot 24 uur erna een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging of blaasjes. Er kan lokaal een licht branderig gevoel terug komen binnen 3-7 dagen na de behandeling:

-  indien men alsnog de zon in gaat met de behandelde plek.

-  indien men sport of de sauna bezoekt.

-  indien men pittig/pikant voedsel eet.

 

Het is van groot belang dat men correct omgaat met de nazorg. Dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe de huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies.

Tevens is het van belang dat men zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat men bezig is om de pmu te laten verwijderen. Dit om pigmentverlies te voorkomen.