Elke dag stralende ogen met een permanente eyeliner. Deze behandeling wordt toegepast door middel van een machinale naald. De ogen worden op voorhand verdoofd met een verdovingscrème. De meeste beschouwen de behandeling als pijnloos.

 

 

Soorten eyeliners

 

Een DEEP-LINER wordt tussen de wimperhaartjes gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Deze is geschikt voor dames die zo goed als geen make-up dragen en er toch fris willen uitzien. 

 

Een EYE-LINER is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt. Deze is een beetje dikker en opvallender dan de deepliner. Deze is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner tekenen.

 

Een DESIGN-LINER ziet er hetzelfde uit als een gewone eyeline. Enkel heeft deze een staartje. De designliner is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner tekenen en deze een beetje langer maken aan de zijkanten.

 

Een SCHADOW-LINER wordt gezet met een shaduweffect. Dit is meer geschikt voor dames die dagelijks wat fellere make-up dragen.

 

Een eerste bijwerking

Na de eerste sessie vervaagt er 70% van de kleur. Na de eerste bijwerking is dat maar 30%. Het eindresultaat is dus pas zichtbaar na de bijwerking. De bijwerking is noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder de bijwerking zal het resultaat maximum drie maanden zichtbaar zijn.

 

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Na de behandeling kunnen de ogen nog enkele uren gezwollen zijn. Als men een heel gevoelige huid heeft, kan de zwelling tot 3 dagen aanhouden.


Hoelang blijft het resultaat?

Het resulaat blijf je 2 à 3 jaar zien. Dit is afhankelijk van uw huidsoort.

Een bijwerking wordt elk jaar aangeraden.

 

Wij voeren nooit de behandeling uit indien je:

 

 • zwanger bent, of borstvoeding geeft.
   

 • auto-immuunziektes hebt, of immuuntherapie krijgt.
   

 • diabetes, Hemofilie, Lupus, een vorm van Hepatitis, HIV, Epilepsie hebt.

 • in behandeling bent voor kanker.

 • bloedverdunners gebruikt.

 • minder dan 6 maanden geleden roaccutane (medicatie tegen acne) hebt gebruikt.
   

 • een actieve uitbraak van het Herpes virus of acne in je gelaat hebt.

 • minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling pijnstillers, alcohol, antibiotica of   drugs hebt gebruikt.

PMU EYES

deepliner 2.jpg
eyeliner 2.jpg
designliner.jpg
shadowliner.jpg